Actiezz

Gasterij Spiezz heeft regelmatig leuke Actiezz, wij vermelden deze hier op de pagina. Heeft u vragen over bepaalde Actiezz? Neem gerust contact op via ons contactformulier onder aan de pagina.

vaderdag-actie

Kom heerlijk dineren bij Gasterij Spiezz op Vaderdag!

Wil je kans maken op een GRATIS diner op Vaderdag? Doe dan mee aan onze Facebook Vaderdag Actie de Facebookpagina van Gasterij Spiezz

De spelregels:
- Like de Facebookpagina van Gasterij Spiezz en Tag je vader in het  'Vaderdag Actie' bericht en Deel dit bericht op je eigen pagina.
- Deelname aan de actie kan tot uiterlijk woensdag 12 juni 2019.
- Winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 13 juni 2019.
- De prijs: een uur bowlen en een gratis 3-gangen diner (excl. consumpties) voor 4 personen op Vaderdag; zondag 16 juni 2019.
- Deze actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen/arrangementen en niet inwisselbaar tegen contanten.


Maak kans op een diner, denk met ons mee!

Gasterij Spiezz gaat de Kinderkaart vernieuwen! Help ons de nieuwe kaart samen te stellen en doe mee aan de Kinderkaart Actie. Je hulp wordt beloond, we verloten namelijk een diner onder de deelnemers! 

De spelregels:
- Like de Facebookpagina van Gasterij Spiezz en deel het bericht 'Kinderkaart Actie'.
- Benoem in de opmerkingen van het Facebookbericht een nieuw gerecht wat jij graag terug zou willen zien op onze Kinderkaart. 
- Deelname aan de actie kan tot uiterlijk vrijdag 1 februari 2019.
- Het leukste gerecht wint! Zijn er meerdere antwoorden voor hetzelfde gerecht, dan houden we een loting voor de winnaar.
- De prijs: een gratis 3-gangen diner (excl. drinken) voor het gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen (tm 12 jaar) met natuurlijk als hoofdgerecht voor de kidzz het nieuwe gerecht!
- De actie is bedoeld voor particulieren/gezinnen, niet voor bedrijven.
- Deze actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen/arrangementen en niet inwisselbaar tegen contanten.
- De directie van Gasterij Spiezz behoud zich het recht om deelname aan de actie te weigeren  bij zwaarwegende redenen of mogelijke aanleiding tot misbruik.

Klik hier voor de huidige Spiezz Kidzz Menukaart.

nieuw: gasterij spiezz cadeaubon

Nog op zoek naar een leuk cadeau of misschien voor een andere gelegenheid? Vanaf nu verkrijgbaar voor een heerlijk diner bij Gasterij Spiezz...een cadeaubon. Te bestellen via horeca@hoogeholt.nl of 0524-442104