challenge

Ben jij klaar voor de Gasterij Spiezz CHALLENGE?

De spelregels:
- Reserveer  een tafel tijdens openingsdagen van Gasterij Spiezz onder vermelding van de CHALLENGE.
- Bestel de CHALLENGE Spiezz, eet deze op met bij behorend garnituur binnen 30 minuten > dan is de Spiezz gratis!  Lukt het je niet binnen 30 minuten, geen zorgen je betaald dan € 37,50 voor het gerecht.
- De Spiezz bestaat uit ruim 1,2 kg runder biefstuk, varkenshaas en kippen dijfilet. Erbij worden friet, gebakken aardappelen, warme groente, salade, champignon of  peper saus en fritessaus geserveerd.
- De tijdsduur is 30 minuten, deze gaat in zodra de Spiezz compleet voor je op tafel staat. De tijd wordt door een kookwekker gemeten. Je mag tijdens de CHALLENGE de tafel niet verlaten.
- Maximaal 1 persoon per CHALLENGE Spiezz, andere gasten mogen niet helpen met het op eten van de CHALLENGE Spiezz binnen deze 30 minuten, anders wordt de deelnemer gediskwalificeerd en moet de verkoopprijs voor de CHALLENGE Spiezz betaald worden.
- Door deel te nemen geef je Gasterij Spiezz toestemming foto`s te maken en voor promotie te gebruiken. Deelnemers worden opgenomen in de Hall of Fame in Gasterij Spiezz.
- De actie is bedoeld voor particulieren/gezinnen, niet voor bedrijven.
- Deze actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen/arrangementen en niet inwisselbaar tegen contanten.
- De directie van Gasterij Spiezz behoud zich het recht om gasten te weigeren voor deze actie bij zwaarwegende redenen of mogelijke aanleiding tot misbruik.

Durf jij de CHALLENGE aan te gaan?
Reserveer gauw via onderstaand contactformulier!