Menukaart

Onze Chef-kok heeft de menukaart samengesteld met fijne recepten en invloeden uit de streek.
De menukaart is samengesteld met heerlijke streekproducten van o.a. de Buffelfarm - Radewijk de Bessentuin -Brucht - en IJshoeve Bosman - De Krim.

Onderstaande is een impressie van onze menukaart. Onze menukaart is een rijdend krijtbord, onze Chef-kok wisselt regelmatig in gerechten, het kan dus zijn dat de werkelijke menukaart enigszins afwijkt van de huidige onderstaande weergave.

 Voorgerechten

Tomatensoep geserveerd met pesto, room en een stokbroodje € 4,95

Heerlijk huisgemaakte uiensoep geserveerd met een kaas crostini  € 4,95

Mandje brood met huisgemaakte kruidenboter € 4,25

Carpaccio van rund met pesto, oude kaas en pijnboompitjes € 9,95

Vis carpaccio gemaakt van zalm en heilbot, geserveerd met een citroendressing en rode ui € 7,95

Hoofdgerechten

Onze specialiteit en zeker een aanrader; Spareribs € 18,95

Varkens schnitzel 300 gram  € 14,95

Kipsaté spiezz € 15,95

Hertenbiefstuk geserveerd met een zuurkool stamppot, stoofpeer en een rode Portjus € 21,50

Gegrilde kalfs-rib-eye € 19,50 

Mixed grill Spiezz met rundvlees, kip en varkensvlees € 18,50

Op de huid gebakken Dorade filet geserveerd met tagliatelle in een kruiden-roomsaus van de Chef € 19,50

Vegetarische milde pompoen curry met gember, citroengras, wortel, paprika en rode ui geserveerd met rijst € 16,00

 

Tenzij anders vermeldt worden onze hoofdgerechten geserveerd met gebakken aardappelen, rauwkost en warme groentes. 
Puntzak friet bij te bestellen à € 2,75
Saus naar keuze pepersaus, rode Port jus-, champignonsaus, satésaus, knoflooksaus of kruidenboter € 1,50

Desserts

IJskoffie; mokka ijs, espresso en slagroom € 5,95

Verrassing van de Chef  €  7,50

Dame Blanche - vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom €  5,75

Chocolade lavacake geserveerd met vanille eis € 6,25

Vruchten sorbet met verse vruchten, vanille en aardbeien ijs € 6,50

Coupe boerenjongens € 6,25

Verschillende speciaal koffie's vanaf € 7,10