Menukaart

Onze Chef-kok heeft de menukaart samengesteld met fijne recepten en invloeden uit de streek.
De menukaart is samengesteld met heerlijke streekproducten van o.a. de Buffelfarm - Radewijk de Bessentuin -Brucht - en IJshoeve Bosman - De Krim.

Onderstaande is een impressie van onze menukaart. Onze menukaart is een rijdend krijtbord, onze Chef-kok wisselt regelmatig in gerechten, het kan dus zijn dat de werkelijke menukaart enigszins afwijkt van de huidige onderstaande weergave.

 Voorgerechten

Broodplankje met olijven- en tomaten tapenade € 4,25

Tomatensoep met een bieslook cremè €  4,75

Overijsselse mosterdsoep met spek en prei  5,50

Mandje brood met huisgemaakte kruidenboter €  3,75

Salade caprese met tomaat, mozzarella en pesto € 8,50

Carpaccio met een mayonaise dressing en pijnboompitjes € 9,75

Hoofdgerechten

Kies zelf je sauzen bij je hoofgerecht. Keuze uit:
Champignon roomsaus, Pepersaus, Kruidenboter, Sate saus.

 

Groene tagliatelle met black tiger garnalen in kruiden roomsaus (ook vegetarisch verkrijgbaar) € 14,50

Entrecote € 18,50

Zalm met witte wijn citroensaus  € 18,95

Schnitzel 250 gram € 13,75

Varkensaté Spiezz met huisgemaakte satésaus, atjar en kroepoek € 16,50
Kipsaté Spiezz met huisgemaakte satésaus, atjar en kroepoek € 15,50

Huis gemarineerde spareribs met zoete OF pikante lak met knoflooksaus € 16,95

Mixed grill Spiezz met rundvlees, kip en varkensvlees € 17,00

Spiezz van de Markiezz (mixed grill voor 2 personen) € 32,50

 
Hoofdgerechten worden geserveerd met een puntzak friet met mayonaise en een salade. Verse daggroentes zijn per bakje los bij te bestellen à € 3,50.
 

Desserts

Huisgemaakte parfait gemaakt met Mommeriete Weizen bier € 5,95

IJskoffie; vanilleijs, espresse en slagroom € 5,00

Ijscoupe met 3 bolletjes ijs, vruchten en slagroom €  5,00

Dame Blanche - vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom €  4,50

Chocolademousse van witte Callebaut chocolade geserveerd met mokka ijs € 6,50