Menukaart

Onze Chef-kok heeft de menukaart samengesteld met fijne recepten en invloeden uit de streek.
De menukaart is samengesteld met heerlijke streekproducten van o.a. de Buffelfarm - Radewijk de Bessentuin -Brucht - en IJshoeve Bosman - De Krim.

Onderstaande is een impressie van onze menukaart. Onze menukaart is een rijdend krijtbord, onze Chef-kok wisselt regelmatig in gerechten, het kan dus zijn dat de werkelijke menukaart enigszins afwijkt van de huidige onderstaande weergave.

 Voorgerechten

Tomatensoep met een bieslook cremè €  4,95

Traditionele kippensoep  4,95

Mandje brood met huisgemaakte kruidenboter €  4,25

Carpaccio met een mayonaise dressing en pijnboompitjes € 9,95

Gamba spiezz € 7,95

Hoofdgerechten

Varkens schnitzel 300 gram  € 14,95

Vegetarische quiche van de Chef € 15,50

Kipsaté spiezz € 15,95

Spareribs met piri piri saus  € 18,95

Varkenshaas medaillons   € 17,50 

Gegrilde entrecote 

Mixed grill Spiezz met rundvlees, kip en varkensvlees € 18,50

Zalm geserveerd met een witte wijn saus € 19,50

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, rauwkost en warme groentes. 
Puntzak friet bij te bestellen à € 2,75
Saus naar keuze peper-, champignonsaus of kruidenboter € 1,50

Desserts

IJskoffie; mokka ijs, espresso en slagroom € 5,95

IJsverrassing van de Chef  €  7,50

Dame Blanche - vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom €  5,75

Bosvruchten parfait  € 6,25

Vruchten sorbet met verse vruchten, vanille en aardbeien ijs € 6,50

Coupe boerenjongens € 6,25

Verschillende speciaal koffie's vanaf € 7,10