Menukaart

Onze Chef-kok heeft de menukaart samengesteld met fijne recepten en invloeden uit de streek.
De menukaart is samengesteld met heerlijke streekproducten van o.a. de Buffelfarm - Radewijk de Bessentuin -Brucht - en IJshoeve Bosman - De Krim.

Onderstaande is een impressie van onze menukaart. Onze menukaart is een rijdend krijtbord, onze Chef-kok wisselt regelmatig in gerechten, het kan dus zijn dat de werkelijke menukaart enigszins afwijkt van de huidige onderstaande weergave.

 Voorgerechten

Tomatensoep met een bieslook cremè €  4,75

Traditionele kippensoep  4,95

Mandje brood met huisgemaakte kruidenboter €  3,95

Carpaccio met een mayonaise dressing en pijnboompitjes € 9,75

Gamba spiezz € 7,95

Hoofdgerechten

Varkens schnitzel 300 gram  € 14,95

Vegetarische quiche van de Chef € 14,95

Kipsaté spiezz € 15,50

Spareribs met piri piri saus  € 16,95

Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus  € 16,95

Entrecote met keuze uit peper-, champignonsaus of kruidenboter € 18,95 

Mixed grill Spiezz met rundvlees, kip en varkensvlees € 17,95

Zalm geserveerd met een witte wijn saus € 18,95

Maaltijdsalade met kip € 13,95

Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, rauwkost en warme groentes. 
Puntzak friet bij te bestellen à € 2,50
Saus naar keuze € 1,50

Desserts

IJskoffie; mokka ijs, espresso en slagroom € 5,00

IJsverrassing €  5,50

Dame Blanche - vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom €  5,50

Bosvruchten parfait  € 5,95

Vruchten sorbet met vanille en aardbeien ijs € 5,95