Menukaart
Onze Chef-kok heeft de menukaart samengesteld met fijne recepten en invloeden uit de streek.
De menukaart is samengesteld met heerlijke streekproducten van o.a. de Buffelfarm - Radewijk de Bessentuin -Brucht - en IJshoeve Bosman - De Krim.
Onderstaande is een impressie van onze menukaart. Onze menukaart is een rijdend krijtbord, onze Chef-kok wisselt regelmatig in gerechten, het kan dus zijn dat de werkelijke menukaart enigszins afwijkt van de huidige onderstaande weergave.
Voorgerechten
Tomatensoep met een bieslook cremè € 4,95
Traditionele kippensoep € 4,95
Mandje brood met huisgemaakte kruidenboter € 4,25
Carpaccio met een mayonaise dressing en pijnboompitjes € 9,95
Gamba spiezz € 7,95
Hoofdgerechten
Varkens schnitzel 300 gram € 14,95
Vegetarische quiche van de Chef € 15,50
Kipsaté spiezz € 15,95
Spareribs met piri piri saus € 18,95
Varkenshaas medaillons € 17,50
Gegrilde entrecote
Mixed grill Spiezz met rundvlees, kip en varkensvlees € 18,50
Zalm geserveerd met een witte wijn saus € 19,50
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, rauwkost en warme groentes.
Puntzak friet bij te bestellen à € 2,75
Saus naar keuze peper-, champignonsaus of kruidenboter € 1,50
Desserts
IJskoffie; mokka ijs, espresso en slagroom € 5,95
IJsverrassing van de Chef € 7,50
Dame Blanche - vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom € 5,75
Bosvruchten parfait € 6,25
Vruchten sorbet met verse vruchten, vanille en aardbeien ijs € 6,50
Coupe boerenjongens € 6,25
Verschillende speciaal koffie's vanaf € 7,10